انجام بیش از ۷ میلیون و ۷۹۲ هزار سفر از طریق خطوط مترو مشهد در مهرماه ۱۴۰۴ اجرای کامل قانون عوارض آلایندگی در مشهد از ابتدای آذرماه عبور شهرداری مشهد از سال سخت مالی با ۸ راهبرد جدید| سازمان‌های شهرداری از هزینه‌محوری به درآمدزایی رسیدند + فیلم درباره سرشماری نفوس مشهد که سال ۱۲۵۷ انجام شد، اما سال ۱۳۸۲ انتشار یافت | فراموشی ۱۲۵‌ ساله! بهره‌برداری از سکو‌های دوم فاز اول خط ۳ متروی مشهد| افزایش ساعات سرویس دهی فردا (۱۹ آبان ۱۴۰۴) آب مناطقی از مشهد، ۶ ساعت قطع می‌شود محاسبه کرایه سرویس مدارس در مشهد آنلاین شد کلنگ‌زنی پایگاه اورژانس شماره ۷۳ در بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد سازمان مپ مشهد با تحول کیفی، بوروکراسی اداری را ۵۰ درصد کاهش داد تحقق ۵۰ درصدی درآمد‌های شهرداری مشهد در حوزه درآمد‌های عمومی و املاک + فیلم تداوم اجرای پروژه‌های شهری در مشهد با وجود محدودیت‌های اقتصادی قیمت امروز پول افغانی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) ضرورت بازتعریف کیفیت در مدیریت شهری مشهد قلندرشریف: شهرداری با روش‌های جدید درآمدی و مدیریت املاک، به‌دنبال حل مشکلات مالی شهری است توسعه ۷۰۰ کیلومتری زیرساخت فیبر نوری در مشهد طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ دبیرکل سابق ناتو: خروج آمریکا از افغانستان بزرگ‌ترین شکست ناتو است افزایش آلودگی هوا در مشهد | شاخص به ۱۲۰ رسید و برخی مناطق در وضعیت هشدار (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) آیا آب در مشهد هم جیره‌بندی خواهد شد؟ قلندرشریف: مرکز تخصصی دندان‌پزشکی شهرداری مشهد در مسیر ارتقای رفاه پرسنل، افتتاح می‌شود + آدرس
سرخط خبرها

 بخش مراقبت‌های ویژه برای کودکان کرونایی در مشهد راه‌اندازی شد

  • کد خبر: ۱۰۰۱۱۸
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۰
 بخش مراقبت‌های ویژه برای کودکان کرونایی در مشهد راه‌اندازی شد
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بخش مراقبت‌های ویژه کودکان مبتلا به کرونا با عنوان پی. آی. سی. یو در بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر مشهد با توجه به افزایش مبتلایان این گروه سنی در موج ششم راه‌اندازی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ایوب توکلیان گزارش داد: در موج ششم کرونا، تعداد کودکان مبتلا نیازمند به بستری در بخش‌های مراقبت ویژه افزایش یافته است، بنابراین برای ارائه خدمات درمانی به این گروه سنی تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

وی ادامه داد: بخش‌های مراقبت‌های ویژه اطفال مبتلا به کرونا برای کودکانی که درگیری ریوی و عفونت بیشتری دارند و علام حیاتی و سطح هوشیاری آن‌ها در شرایط ناپایدار بوده، کاربرد دارد.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه گفت: علاوه بر ایجاد بخش مزبور در بیمارستان تخصصی کودکان اکبر مشهد، راه اندازی بخش پی. آی. سی. یو در بیمارستان ولایت نیز پیش‌بینی شده است تا اگر تعداد کودکان بدحال کرونایی افزایش یافت، در بیمارستان ولایت درمان و مراقبت شوند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

در حال حاضر حدود هزار و ۱۴۴ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۶ میلیون و ۹۸۳ هزار و ۶۳۵ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شدند و با فوت ۲۲۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۱۳۵ هزار و ۴۴۹ نفر رسیده است و سه هزار و ۹۱۸ از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش مراقبت‌های ویژه تحت مراقبت قرار دارند.

همچنین تاکنون ۶ میلیون و ۵۳۹ هزار و ۷۸۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

تا کنون ۶۲ میلیون و ۳۶۲ هزار و ۸۵۱ دُز اول، ۵۵ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۷۸۲ دُز دوم و ۲۲ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۴۳ دُز سوم واکسن کرونا تزریق شده است و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۴۰ میلیون و ۶۷ هزار و ۶۷۶ دُز رسیده است.

در حال حاضر ۳۳۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۶۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۴۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->